Om Flexoduct 

Vi utvecklar produkter för att tillgodose dagens krav på kvalité och användarvänlighet. Vår ambition är att underlätta installatörernas vardag samt ge en produkt som är enkel att hantera, montera och lagerföra. I och med att allt fler väljer FTX i både nyinstallation samt för renovering så är våra flexibla kanaler idealiska, 10 meter kanal är endast 1 meter i sin förpackning. Vår flexibla kanal finns både oisolerad, isolerad och ljuddämpad. Alla med tillförlitliga tekniska data. Tid är pengar, fråga ventilationsinstallatörerna om inte annat. Med 300000 FTX system som behöver bytas, Köksfläktskåpor som ska bytas ut och med behovet av flexibla, typgodkända och väl dokumterade och testade flexibla kanaler så ser FLEXODUCT sin plats på marknaden.

Våra produkter
Med 30 års utveckling och produktion i egentillverkade maskiner så vet vi allt som är värt att veta om flexibla kanaler. Idag är det en erkänd produkt som fungerar som tillbehör eller som komplett kanalsystem med de tillbehör som behövs för en fullt fungerande ventilationslösning i brandceller upp till 200kvm.

Våra kunder
Ni hittar oss hos er rikstäckande grossist. Om det mot förmodan inte finns, fråga efter Flexoduct så tar dom hem varorna till er. Hör av er till oss om ni har frågor.

Bakgrund
25 ÅRS BRANCHERFARENHET. INTRODUCERADE DEC INTERNATIONALS SORTIMENT I SVERIGE FÖR GDS (GÖRDETSJÄLV MARKNADEN). NU LANSERAR VI DET KOMPLETTA FLEXIBLA KANALSYSTEMET FLEXODUCT. VI FINNS TILLGÄNGLIGA FÖR PROFFSEN HOS SVERIGES LEDANDE GROSSISTER. FRÅGA EFTER OSS OCH VÅRA PRODUKTER. KONTAKTA OSS GÄRNA FÖR TEKNISK DATA OCH ÖVRIGA FRÅGOR.

Miljö
Flexoduct är rätt miljöval:
-Inga onödiga transporter, 10m i 1m förpackning.
-Ger säker och snabb isolering vilket minimerar energiförluster i ventilationssystemet.